21. századi Siker Akadémia

„Nem a legerősebb és nem a legokosabb marad életben,
hanem az, aki leginkább képes a változásra.”   Charles Darwin

Siker AkadémiaAz emberiség tudása 2-3 évenként duplázódik. Robogunk a tudásalapú társadalom felé, ahol nem a termék, vagy a szolgáltatás a fő árucikk, hanem az információ a siker kulcsa.

A változás annyira gyors ütemű, hogy az iskolák képtelenek alkalmazkodni hozzá. Az oktatás elavult tananyaggal és módszerekkel történik, mintha az atomkorban kovakővel akarnánk tüzet gyújtani. Az igazán fontos dolgokat az iskolák nem tanítják.

A 21. században a legfontosabb 10 tantárgy a siker eléréséhez a következő:

Siker generációHatékony kommunikáció
Emberi kapcsolatok
Tartós, minőségi párkapcsolat
Személyiségfejlesztés
Önbizalom növelése
Pozitív gondolkodás
Önmagunk és gondolataink értékesítése
Egészséges életmód
Időgazdálkodás
Pénzügyi intelligencia

A Kerner Training® azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy naprakész tudást adjon a fenti területeken. Akkor vagyunk sikeresek, ha TE sikeres vagy.

Amikor Michelangelo elkészült csodálatos alkotásával, a közel öt méter magas, fenséges Dávid szoborral, megkérdezték tőle, hogyan volt képes ilyen tökéletes remekművet alkotni. Így válaszolt: „Dávid mindig is ott volt a márványtömbben, én csak annyit tettem, hogy eltávolítottam róla a felesleget.”

Minden ember megismételhetetlen csoda. A Kerner Training® abban segít Neked, hogy felfedezd ezt a csodát magadban, kibontakoztasd a benned szunnyadó képességeket és megtaláld igazi önmagad.

Hogy igazán AZ LÉGY, AKI VAGY!

Nap